Predstavitev

KLASIČNA NEGA (vsi tipi kože)

Klasična nega obraza za vse tipe kože vsebuje površinsko in globinsko čiščenje celotnega obraza, piling, masažo in masko. Priporočamo obisk enkrat mesečno.

NEGA MLADOSTNIŠKE KOŽE

Pri nečisti mladostniški koži je najpomembnejše čiščenje s ustrezno nego, ki pomaga vzpostaviti pravilno ravnovesje med lipidi in vlago. Nega mladostniške kože vsebuje površinsko čiščenje, piling, ogrevanje s paro, globinsko čiščenje, masažo obraza in dekolteja ter pomirjujočo kremno masko. Priporočamo obisk na 3-4 tedne.

NEGA ZRELE KOŽE

S staranjem upada količina kolagena v njeni strukturi, da ohranimo kožo v ravnovesju in vitalno tudi za leta, ki prihajajo, potrebuje nego s ustreznimi izdelki. Nega vsebuje površinsko čiščenje in globinsko čiščenje, piling, masažo obraza in dekolteja ter specialno masko proti gubicam. Vsake tri mesece priporočamo ponoviti 5 zaporednih obiskov.

INTENZIVNA NEGA ZRELE KOŽE PO 50 tem LETU

Na koži naredimo površinsko čiščenje, piling, kožo obraza, vrata in dekolteja zmasiramo z masažno kremo ter nanesemo specialno masko. Ta nega je primerna za zrelo kožo, kateri primanjkuje napetosti in vlažnosti. Vsake tri mesece priporočamo ponoviti 5 zaporednih obiskov.

MASAŽA OBRAZA IN DEKOLTEJA

Kožo napne, gladi gubice, izboljša tonus in elastičnost.

MINI NEGA OBRAZA

Vsebuje površinsko čiščenje, piling, masažo obraza, masko in negovalno kremo.

OBLIKOVANJE OBRVI

Oblikovanje obrvi s pinceto je kozmetični postopek s katerimi spremenimo podobo obraza oz.videz in globino oči. Lepo in primerno oblikovane obrvi delajo čudeže, odpirajo obraz in izraz, pomladijo pogled in v trenutku odvzamejo nekaj let.

BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC

Barvanje obrvi in trepalnic je trenutno zelo aktualna storitev. Obrvi in trepalnice pobarvamo s posebnimi barvami ki ne dražijo in držijo 1 mesec (uporabljajo se profesionalne barve Refectocil).

DEPILACIJE

Depilacija je metoda odstranjevanja dlak s smolo. Smolo nanesemo na poraščene predele in se jo odstrani s trakovi. Postopek se ponavlja na 3-4 tedne. Prednost depiliranja z smolo je, da so dlačice redkejše, tanjše in rastejo počasneje.

MASAŽE
ANTICELULITNA MASAŽA NOG

Ena izmed najboljših rešitev pri odpravljanju celulita je nedvomno anticelulitna masaža, ki sicer ni čudežna, ampak lahko vidno zmanjša celulit. Anticelulitno masažo zajemajo tehnike, ki mejijo na limfno drenažo in spodujajo prekrvavitev ter razbijajo tvrdovraten celulit. Za vidne rezultate je potrebno vsaj 10 obiskov.